Alalla tapahtuu

Tilaa uutiskirjeemme!

Saat uusimmat uutiset suoraan sähköpostiisi

”Jos haluaa ateriaansa lisää umamin makua, kannattaa valita raaka-aineet, joissa on sekä glutamaattia että umamin maun voimistajia, nukleotidejä”, kertoo aihetta väitöstyössään tutkinut Minna Rotola-Pukkila.
”Eläinkokeiden määrää voidaan toivottavasti vähentää, kun bioaktiivisen lasin laboratoriomenetelmät kehittyvät”, sanoo asiaa väitöstyössään tutkinut Minna Siekkinen.
Väitöstutkija Pauli Losoin mukaan bioreaktoreiden monipistesyöttöjä kannattaisi tutkia oikealla laitteistolla, koska simulaatioiden osoittamat hyödyt ovat olleet suuret.
Jarkko Etulan väitöstyön tuloksia voi hyödyntää esimerkiksi lääkehoidon kehittämisessä jokaiselle yksilölliseen muotoon.
Maisa Vuorte suorastaan rakastui väitöstutkimukseensa, jossa jokainen uusi tulos ruokki uteliaisuutta ja ajoi tutkimusta eteenpäin.

Luetuimmat

Uusimmat työpaikat

Ilmoita avoimesta työpaikasta!

Tutustu ilmoittajasisältöön

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä