Kaupallinen yhteistyö : Woikoski

Wastuullisesti Woikoski

Suomalainen Woikoski Oy valmistaa kaasuja teolliseen, lääkkeelliseen sekä elintarvikekäyttöön. Noudatamme tarkkoja kriteereitä ja normeja. Perheyrityksen arvoihin kuuluu työntekijöistä ja ympäristöstä huolehtiminen.
Raimo Leppäkumpu on Woikosken pitkäaikainen työntekijä.

Meille vastuullisuus on sitä, että toimimme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Kannamme vastuuta toimintamme vaikutuksista ja ympäristöstä.

Perheyrityksenä katseemme on aina sukupolvissa, jotka tulevat jälkeemme. Huolehdimme henkilöstöstämme ja olemme olleet turvallinen työnantaja jo 140 vuoden ajan.

Tähtäimessä hiilineutraalius

Olemme mukana lukuisissa kansainvälisissä vastuullisuusohjelmissa ja myös ohjelmissa, joiden tavoitteita ovat kestävä energiankäyttö ja uusiutuvan energian käytön edistäminen.

Tavoitteenamme on päästöjen vähentäminen ja kiertotalouden kiihdyttäminen. Tähtäimessä on hiilineutraalius.

Pyrimme toiminnassamme energian ja raaka-aineiden tehokkaaseen, säästävään ja kestävään käyttöön.

Omistamme laajoja luonnonsuojelualueita, ja kaikki metsämme ovat pefc-sertifioituja. 

Tehdas ilman savupiippua

Tuotantoprosesseissamme ei synny päästöjä ilmaan. Tuotteemme ovatkin pääosin puhtaita, luonnon omia ainesosia, joita jalostamme ja jotka käytön jälkeen palautuvat luontoon joko täysin sellaisenaan tai jossain muussa muodossa.

Vähennämme myös muiden yritysten päästöjä ottamalla talteen kemianteollisuudessa syntyvää vetyä sekä raakahiilidioksidia, jotka muuten päätyisivät ilmakehään.

Yhteiskuntavastuu ja kotimaisuus

Olemme suomalainen perheyritys, tuotteemme ja palvelumme kantavatkin ylpeinä avainlipputunnusta. Maksamme kotimaahan veromme, joilla ylläpidetään suomalaista yhteiskuntaa. Toimimme myös osana huoltovarmuusketjua.

Woikoski Oy

Standardit ja toimintaohjelmat:

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä