Kaupallinen yhteistyö : CABB Oy

Turvallisia tuotteita vastuullisesti

CABB Oy valmistaa hienokemikaaleja sopimusvalmistuksena kansainvälisille asiakkailleen. Työn ytimessä ovat turvalliset toimintatavat ja vastuullinen toiminta.
Tuotantoinsinööri Niko Juurikka, laatupäällikkö Maija Kolehmainen ja kemisti Annakaisa Heikinheimo tekevät työtä yhdessä.

1. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet asiakkaan vaatimusten mukaisesti. Tästä huolehdimme läpi prosessin. Kaikki alkaa katselmoinnista, johon osallistuvat tuotteistamisen ja laadunvalvonnan kemistit, insinöörit, myyjät sekä turvallisuuden ja laadunvarmistuksen asiantuntijat. ”Toimintamallimme on hyvä. Asiakkaat tulevat meille, koska olemme niin hyviä”, toteaa laatupäällikkö Maija Kolehmainen.

2. Teemme yhdessä. Laadullisen ja turvallisen valmistuksen ydinparin muodostavat aina kemisti ja tuotantoinsinööri. Tuotevastaavina he suunnittelevat prosessin sekä ohjeistavat ja seuraavat toteutusta. Käytännössä he työskentelevät tuotantolinjojen operaattoreiden kanssa ja antavat tukensa erityisesti poikkeavissa tilanteissa. Tuotevastaavat kehittävät prosessia ja raportoivat asiakkaalle tuotannon sujumisesta säännöllisesti.

3. Tekninen palvelumme pitää laitteet ja prosessit kunnossa. Kriittinen hetki tuotannossa on tuotteen vaihto. Kun yksi tuotantokampanja on valmis linjastolla, sen tilalle tulee toinen. Meillä kunnossapito on ennakoivaa, ja varmistamme prosessin turvallisuuden tuotteenvaihdoissa.

4. Standardoitu ja toistettava tuotantotapa on vahvuutemme. Tuotannon aikana laadunvalvonta analysoi tuotannon aikaiset ja lopputuotteen näytteet. Tuloksien perusteella tuotanto ohjaa prosessia. Hyväksytyt tuotteet toimitetaan asiakkaalle.

5. Siisti kuorma on käyntikorttimme. Pakkaaminen, pakkausmerkinnät, kuormaus ja valmistelu lähetyskuntoon ovat tärkeä osa prosessia. Kuljetustilan, rekan tai kontin, siisteys ja eheys tarkastetaan ennen lastausta. Olemme ylpeitä siitä, että täytämme asiakkaan vaatimukset ja hoidamme osuutemme laadukkaasti loppuun saakka, yksityiskohtia unohtamatta.

6. Vastuullisuus on osa meitä. Vastuullisuustyöhömme liittyy katkeamaton tuotanto, ympäristön suojelu, henkilöstön hyvinvointi ja monimuotoisuus. Työllistämme Kokkolassa yli 250 ihmistä. Investoimme äskettäin 50 miljoonaa euroa Kokkolan tehtaiden laajentamiseen ja hiilidioksidipäästöjen leikkaamiseen. Yhtiömme vastuullisuusraportti julkaistaan vuosittain. Lue lisää www.cabb-chemicals.com

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä