Opettaja, tästä voit hakea oppilaallesi Kemia-lehden stipendin 3.5. saakka

Teksti ja kuva Kemia-lehti

Kemia-Kemi-lehti ja Kemian seurat tarjoavat jälleen lehtistipendejä kemiaa opiskeleville. Opettaja, lue ohjeet ja hae tästä stipendiä oppilaallesi. Lehtistipendi on kouluille maksuton.

Kemia-lehden stipendi.
Stipendin voi saada lukiolainen, ammattikorkeakoulun opiskelija tai yläkoulun viimeistä luokkaa käyvä.

Kemia-Kemi-lehden lehtistipendit ovat kouluille veloituksettomia, sillä niiden jakamista tukevat yritykset ja yhteistyökumppanit. Lehtistipendi sisältää Kemia-lehden vuosikerran ja vapaan lukuoikeuden Kemia-lehti.fi:hin. Stipendi on tarkoitettu kemian opinnoissa menestyneille.

Kenelle stipendin voi myöntää?

Stipendin voi saada lukiolainen, ammattikorkeakoulun opiskelija tai yläkoulun viimeistä luokkaa käyvä. Lehtistipendin voi jakaa opiskelijoille, jotka ovat opettajan mielestä kunnostautuneet kemian opinnoissa tai ovat erityisen kiinnostuneita alasta.

Opettajat valitsevat stipendien saajat kouluissaan. Opiskelijat voivat olla miltä tahansa vuosiluokalta.

Takaamme stipendin jokaisesta koulusta vähintään kolmelle opiskelijalle.

Miten hakea lehtistipendiä?

Jos haluat antaa omille opiskelijoillesi lehtistipendin, syötä oppilaiden tiedot alla olevasta linkistä avautuvalle lomakkeelle perjantaihin 3.5. mennessä.

1. Syötä aluksi yksitellen tiedot niistä kolmesta opiskelijasta, joita haluat ensisijaisesti muistaa stipendillä. Saat jokaisesta täytetystä lomakkeesta itsellesi vahvistusviestin sähköpostiisi.
2. Syötä tämän jälkeen muita mahdollisia ehdokkaita. Jaamme lehtistipendin mahdollisimman monelle, vähintään kolmelle, mutta aivan kaikille emme voi sitä taata.

Syötä stipendiehdokkaan nimet tästä linkistä

Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti Kemia-lehden tietosuojarekisterin mukaisesti.

Kemia-lehti ei tee markkinointia stipendien saajille.

Milloin stipendien saajat vahvistetaan?

Vahvistamme stipendien saajat opettajalle perjantaina 10.5.

Lähetämme sinulle samalla tulostettavat stipendipohjat, joihin voit täyttää stipendin saajien nimet. Stipendipohjassa  on kerrottu rahoittavien tahojen nimet tekstillä ilman logoja.

Jos sinulla herää kysyttävää, ota yhteys: eero.anhava@eracontent.com.

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä