Kemia-Kemi-lehti uudistuu: ”Haluamme nostaa kemian kaikkien suomalaisten tietoon”

Uudistuva Kemia-lehti esittelee alan ajankohtaisia ilmiöitä ja nostaa kiinnostavia aiheita yleiseen keskusteluun. Verkkosivusto on jo uudistunut, ja ensimmäinen lehti ilmestyy helmikuussa.

Uudistuva Kemia-lehti haluaa kaikissa kanavissaan yhdistää alan ihmisiä ja viedä muutkin matkalle kemian kiehtovaan maailmaan. Verkkosivustolla suuren roolin saavat kemian kirjeenvaihtajat ajankohtaisine puheenaiheineen. Lehti on rakennettu visuaalisesti ja sisällöllisesti kiinnostavaksi lukupaketiksi, joka on mukava säilyttää.

Kemian seurojen uusi yhteistyökumppani Era Content tuottaa sekä verkkosivuston että lehden ja tekee tiiviisti yhteistyötä seurojen kanssa. Lehden vastaava toimittaja on Eero Anhava.

Tutkimus ja ihmiset

Sisällöllisesti keskeistä aineistoa ovat kemian tutkimus ja sen tuottamat oivallukset. Kemia-lehti nostaa esiin, miten tutkimustuloksia sovelletaan ja miten tutkimus etenee käytännön innovaatioiksi esimerkiksi startup -yrityksissä ja kemianteollisuudessa.

Joka numerossa keskiöön nousevat kiinnostavat kemian alan ihmiset. He keskustelevat rohkeasti ja nostavat puheenaiheita.

Sisältöjohtaja Leila Mehto kuvailee uudistuneen lehden sisältöä näin:

”Kemiaa on kaikkialla, mutta siitä puhutaan hämmästyttävän vähän. Uudistuva lehti muistuttaa kemian merkityksestä ja yhdistää alan ihmisiä. Haluamme nostaa kemian kaikkien suomalaisten tietoon.”

Ensimmäisen numeron sisältö

Ensimmäisessä numerossa tutustutaan kemistien työhön esimerkiksi Olkiluodon Onkalossa ja Lumenen kosmetiikkatehtaalla. Kuulemme kiinnostavia ajatuksia esimerkiksi emeritusprofessori Ari Koskiselta ja menestysyritys Woodion perustaneelta Petro Lahtiselta.

Verkkosivulla kirjeenvaihtajina ajankohtaisia kuulumisiaan on lupautunut jakamaan kiinnostava kattaus kemian ammattilaisia sekä tieteen että yritysmaailman puolelta. Ensimmäiset kirjeenvaihtajien tekstit ovat jo sivustolla.

Kemia-lehti on erinomainen paikka myös ilmoittajille sekä uusien työntekijöiden rekrytoimiseen.

 

Jos haluat vinkata meille juttuaiheita, lähetä sähköpostia osoitteeseen: toimitus@kemia-lehti.fi

 

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä