Kemia-lehden uudistunut numero ilmestyi – tilaajille myös näköislehti

Teksti Kemia-lehti kuva Mika Yösärä

Uudistuneen Kemia-lehden ensimmäinen printtinumero on ilmestynyt. Kemian seurojen jäsenet ja tilaajat voivat lukea lehteä myös digitaalisena näköisversiona.

Kemia-Lehden tekijät ryhmäkuvassa ensimmäisen numeron ilmestymisen jälkeen.
Kemia-lehden tekijät riemuitsivat ensimmäisestä uudistuneesta numerosta. Takarivissä Tarja Kopra (vas.), Marja Ollakka, Titta Kiuru, Mikko Viljanen, Henna Rautiainen, Leila Mehto ja Ulla Veirto. Eturivissä Riitta Pollari (vas.), Eero Anhava, Leena Majaniemi ja Laura Tyrväinen.

Printtilehden ensimmäisessä numerossa sukellamme Olkiluodon ydinvoimalan Onkaloon, jossa kemistien osaaminen on ollut keskeisessä roolissa.  Perehdymme myös suomalaiseen pioneerityöhön aurinkoenergian kehittämisessä ja kerromme, miten väitöstutkija lauloi oopperaa bakteeriviljelmilleen. Lehdessä pääsevät ääneen monet kemian alan ammattilaiset niin tiede- kuin yritysmaailmastakin.

”Mahtavaa, että ensimmäinen numero on nyt Kemian seurojen jäsenillä ja lehden tilaajilla. Olemme kehittäneet uutta lehteä alkusyksystä 2022 asti yhdessä Kemian seurojen ja Kemianteollisuus ry:n kanssa. Haluamme yhdistää kemian alan ihmisiä ja saada myös suuren yleisön kiinnostumaan aiheesta”, vastaava toimittaja Eero Anhava kertoo.

Kemia-lehden printtinumero ilmestyy kuusi kertaa vuodessa. Seuraavassa, huhtikuussa ilmestyvässä numerossa ovat teemoina vihreä kemia, laboratoriot ja muovi.

Kemian seurojen jäsenet ja tilaajat voivat lukea Kemia-lehden myös digitaalisessa muodossa. Näköislehti on luettavissa ja ladattavissa luomalla tunnukset.

Mikäli sinulla on juttuvinkki tai haluat antaa palautetta Kemia-lehdestä, otathan yhteyttä.

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä