Kaupallinen yhteistyö : Pept Oy

Ammattimaista turvaa rakentamiseen

Kokkolan teollisuusaluetta vartioi hiljainen sankariryhmä, joka takaa rakentajien ja kunnossapitotyöntekijöiden turvallisuuden. Teline- ja eristyspalveluihin erikoistunut PEPT varmistaa kulissien takana, että suurteollisuuden pyörät pyörivät turvallisesti.
Juho Hietala ja Joonas Muhonen ovat PEPTin ammattilaisia Kokkolassa. Yrityksellä on Suomessa noin 250 työntekijää.

JUHO HIETALA vastaa PEPTin kunnossapitotoiminnasta koko Suomessa. Hän on kulkenut teollisuuden käytävillä PEPTin ammattilaisena yli seitsemän vuoden ajan.
Monipuolinen kokemus on tehnyt hänestä todellisen alan visionäärin, joka ymmärtää syvällisesti teline- ja eristyspalveluiden tärkeyden.

Näin Hietala kuvailee työkenttäänsä: ”Kun tehtaan tuotantolinjat seisovat tai suuret huoltotoimenpiteet ovat tarpeen, olemme kulissien takana varmistamassa, että kaikki toimii saumattomasti ja turvallisesti.

Rakennamme tarvittavat telineet ja puramme eristykset, sitten asennamme eristykset uudelleen ennen telineiden poistoa. Tavoitteenamme on luoda turvallinen perusta kaikelle työnteolle. Se ohjaa toimintaamme päivittäin.”

JOONAS MUHONEN vastaa projektipäällikkönä teline- ja eristysurakoista tehdastyömailla. Urakointiyksikkö on erikoistunut pääasiassa teline- ja eristysurakointiin uudisrakentamisessa sekä teollisuuden laajennusprojekteissa. Työkohteet vaihtelevat lyhyistä muutaman kuukauden mittaisista työmaista useamman vuoden projekteihin.

Muhosen tiimi on rakentanut vahvan kumppanuuden monien yritysten kanssa. Toiminnan perustana ovat alusta alkaen olleet työn laadukkuus, luotettavuus ja työympäristön turvallisuus. Niistä tiimi on saanut paljon kiitosta.

”Yksi hienoja hetkiä työssäni on se, kun uusi tehdaslaitos kuoriutuu valmiina telineiden ja eristysten alta. Vaikka työmaa saattaa välillä vaikuttaa keskeneräiseltä, lopulta palaset loksahtavat paikoilleen.”

Työmaalla arvot ovat voimavaramme:

PEPT Oy

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä