Kaupallinen yhteistyö : Insta

Modernit ratkaisut vaativat näkemystä ja osaamista

Teknologiayhtiö Insta tarjoaa vihreän vedyn tuotantoon keinot täysin uusien prosessien luomiseen, seurantaan ja optimointiin.

Yhdessä Suomen ensimmäistä teollisen mittakaavaan vihreän vedyn tuotantolaitosta kehittävän P2X Solutionsin kanssa yhtiö luo suomalaista vetyteollisuuden historiaa sähköistyksen, automaation ja analytiikan monipuolisella osaamisellaan.

Insta on teollisen digitalisaation suunnannäyttäjä, joka taitaa ja hallitsee tuotannon elinkaaren suunnittelusta kokonaistoimituksiin ja ylläpitoon. Vihreä vety ja sen jatkojalosteet ovat puhtaan energian ja energiaoptimoinnin ohella yksi Instan strategisista painopisteistä.

– Vihreän vedyn valmistamisen ytimessä on kustannustehokkaan prosessin luominen, toiminnan optimointi ja jatkuva parantaminen, jossa huomioidaan mm. sähkön hinta, veden laatu sekä elektrolyyserin elinkaaresta huolehtiminen.
Tämän kokonaisuuden hallitseminen ja ratkaisujen löytäminen kiihdyttää vetytaloutta ja osaltaan hillitsee ilmastonmuutosta, kiteyttää Instan Smart Factory -yksikön johtaja Mika Riikonen.

Vedyn ympärille rakentuu useampia ekosysteemejä ja kumppanuuksia, joissa Insta on data-alustansa avulla mukana rakentamassa innovatiivisia analytiikan palveluita.

– Kyse ei ole vain sähköistyksen, automaation ja digitalisaation vahvasta moniosaamisesta vaan myös näkemyksestä, jonka avulla kehitämme ja toteutamme ratkaisuja yhdessä asiakkaidemme kanssa, Riikonen summaa.

Insta

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä