Kaupallinen yhteistyö : GWB

GWB – Laatua labraan, asennuksesta analyysiin

Olemme asiakkaallemme kumppani ja varmistamme, että laiteratkaisut ovat oikeat ja toimivat koko niiden käyttöiän.
""

1. Tarkka punnitus

Varmistat luotettavat punnitustulokset Mettler Toledo -vaakojen avulla. Valikoimastamme löydät vaa’at kaikenlaiseen punnitukseen ja datan hallintaan. Varmistamme, että tarjoamamme vaaka on aina käyttötarkoitukseen sopiva.

2. Varma näytteenkäsittely

Vain oikea näytteenkäsittelytekniikka varmistaa luotettavan analysoinnin. Kartoitamme asiakkaan kanssa käyttötarpeen ja tarjoamme sopivat laitteet. Retschin myllyjen avulla pääset helposti tarvittavaan loppuhienouteen.

3. Oikeellinen analyysi

Jotta lopputuote täyttää laatuvaatimukset, pitää analyysin olla tarkkaakin tarkempi. Oli analyysimenetelmäsi kemiallinen tai fysikaalinen, saat meitä tarkoituksenmukaisen, tehokkaan ja luotettavan ratkaisun.

4. Luotettava huolto

Huolehdimme laitteidemme asennuksesta, kalibroinnista ja käyttökoulutuksesta. Mittausturvasopimukseemme® takaa laitteillesi säännöllisen kalibroinnin ja huollon.

5. Kumppanuus

”Tehostimme GWB: n kanssa toimintaamme ja siirsimme analyysidatan ja sen hyväksymisen digitaaliseen muotoon. Myös punnitustulokset sekä laitteiden hallinta ja toimintatarkastukset tallennetaan sähköisesti.” – Jani Huusko, Maintenance Manager, Medfiles

Oy G.W.Berg & Co Ab

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä