Voideosaston työnjohtaja, Turku

Haemme Turun lääketehtaan Voideosastolle työnjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2026 elokuun loppuun asti.

Tehtävän kuvaus

Tehtävän tavoitteena on toimia oman vuoron esihenkilönä yhdessä muiden työnjohtajien (yht. 4) kanssa mahdollistaen turvallista, tehokasta ja häiriötöntä tuotantoa. Työtehtäviin kuuluu:

  • valvoa toimintaohjeiden noudattamista työturvallisuuden ja lääketeollisuuden hyvien tuotantotapojen takaamiseksi
  • hallita henkilöresursseja työnjohdollisin menetelmin tavoitteellisen tuotantotoiminnan saavuttamiseksi ja työhyvinvoinnin edistämiseksi
  • raportoida työtehtävän vaatimin tavoin, esim. selvittää poikkeamia
  • kouluttaa ohjeistusmuutoksia yms.
  • esitellä osaston toimintaa tarkastuksissa
  • tuotantolaitteiden ja menetelmien kehittämistä toiminnan ja laiteturvallisuuden parantamiseksi mm. arvioimalla aloite- ja turvallisuushavaintoja ja laatimalla muutoshallintoja
  • yhteistyötä tukitoimintojen kanssa (mm. QA, OE ja TO)

Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Paikka on pyrkimys vakinaistaa määräaikaisuuden jälkeen.

Yksikön kuvaus

Turun lääketehtaan Voideosastolla valmistetaan ja pakataan perus- ja lääkevoiteita sekä eläinlääkegeelejä ja -liuoksia kotimaan ja kansainväliselle markkinalle. Työtä osastolla tehdään tällä hetkellä keskeytyvässä kahdessa vuorossa, ts. arkisin aamu- ja iltavuorossa.

Tarjoamme

Toimit erilaisissa rooleissa riippuen vuorokierron mukaisesta viikosta; aamu- ja iltavuoroissa olet koko osaston työnjohtajana, huolehtien valmistuslaitteiden ja pakkauslinjojen miehityksestä ja osaston kokonaistuotoksesta. Aamu- ja iltavuorojen lisäksi työskentelet kahden viikon sykleissä ns. välivuoroissa, joissa työaikaasi voit enemmän säädellä liukumien puitteissa. Näissä vuoroissa keskityt etenkin oman tiimin esihenkilötehtäviin; huolehdit päivittäisistä henkilöstöasioista ja johdat ryhmää saavuttamaan koulutus- ja kehittymistavoitteet. Myös poikkeamaselvitykset tehdään pääosin välivuorossa.

Tarjoammekin mielenkiintoisen, haastavan ja kasvavan tehtävän lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä. Työkavereilta saa aina tukea ja kohtaamme haasteet yhdessä. Lisää työnantajalupauksesta ja arvoistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme. Tarjoamme lisäksi monipuolisia työsuhde-etuja ja niihin pääset tutustumaan täältä. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä, kaupallista, lääkealan tai logistiikan koulutusta tai sopivaa työkokemusta. Eniten edellytämme halua sitoutua toteuttamaan yhteiset tavoitteet ja kykyä ottaa vastuuta etenkin oman tiimin henkilöistä. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä.

Tehtävä sisältää kirjallista raportointia, joten hyvän suomen kielen taidon lisäksi edellytämme englannin kielen taitoa. Työssä tarvitset tietokoneen käytön perustaitoja (MS-Office ja SAP).

Aikaisempi kokemus tuotantotoiminnasta, vuorotyöstä ja esihenkilötyöstä katsotaan eduksi.

Lisätiedot

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 27.10.2024. Etenemme sopivien kandidaattien kanssa jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Sami Pinta p. 050-9667362 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15-17).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä