Oletko kiinnostunut työnjohtajatehtävistä Fermionin Hangon tehtaan tuotantoprosessissa?

Tehtävän kuvaus

Haemme vakituiseen työsuhteeseen jälkikäsittelyosaston työnjohtajaa. Toimit noin kymmenen henkilön tiimin esihenkilönä vastaten osastosi työnsuunnittelusta ja tuotannon toteuttamisesta tuotantosuunnitelman mukaisesti huomioiden työsuojelu- ja laatunäkökohdat. Jälkikäsittelyn työnjohtajana ole tärkeässä roolissa vastaamassa siitä, että tuotantoprosessin viimeinen vaihe toteutetaan huolellisesti. Jälkikäsittelyosastolla lopputuotteet jauhetaan ja pakataan asiakaspakkauksiin. Tehtävässäsi raportoit käyttöpäällikölle.

Työ on päivätyötä, työsuhde vakituinen ja tehtävän toimipaikka sijaitsee Hangossa.

Yksikön kuvaus

Fermion Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi lääkkeiden vaikuttavia aineita sekä Orionin omaan käyttöön että ulkopuolisille asiakkaille. Tuotteemme valmistetaan Hangon ja Oulun tehtaillamme. Työskentelemme sekä geneeristen lääkeaineiden että Orionin ja sopimusasiakkaidemme alkuperälääkeaineiden parissa.

Jälkikäsittelyssä henkilöstöä on yhteensä noin kymmenen eri vuoroissa ja koko Hangon tehtaallaamme työntekijöitä on tällä hetkellä noin 180.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä lääketeollisuuden kehittyvässä ympäristössä, hyvän perehdytyksen ja tuen tehtävässä menestymiselle. Työnjohtajana saat oppia ja kehittyä työurallasi vastuullisissa ja teknisissä tehtävissä!

Yrityksenä tavoittelemme parasta ja rakennamme huomista kehittäen tulevaisuuden ratkaisuja asiakkaidemme kanssa. Tutustu nettisivuiltamme tarkemmin Orion-konsernin työnantajalupaukseen ja arvoihin. Lisätietoja Orion-konsernin työsuhde-eduistamme löydät täältä.

Edellytykset

Toivomme sinulla olevan:

  • soveltuvaa prosessiteknistä peruskoulutusta (teknikko tai insinööri)
  • esihenkilökokemusta
  • hyvää suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, koska työkielemme ja ohjeistuksemme ovat suomeksi
  • kykyä dokumentoida ja käyttää eri tietojärjestelmiä tehokkaasti

Lisäksi toivomme, että omaat huolellisen ja tarkan työskentelyasenteen ja otteesi työssä on innovatiivinen sekä kehityshakuinen. Sinulla on myös halua ja kykyä kasvattaa oman vastuualueesi osaamista itsenäisesti. Katsomme eduksi tuntemuksen LEAN-työskentelytavoista, SAP tuotannonohjausjärjestelmästä sekä automaatiojärjestelmistä.

Lisätietoja tehtävästä

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuajalla. Haethan paikkaa viimeistään sunnuntaina 8.9.2024! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Operations Manager, Nina Lundilta, puh. 050 966 8238 (arkisin klo 14-15).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.
Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3600 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.