Team Leader, Kemisti

Oletko halukas työskentelemään lääketeollisuudessa? Nyt siihen olisi tilaisuus! Haemme nyt tiiminvetäjää inhalaatiotiimiin määräaikaiseen työsuhteeeen toukokuuhun 2025 saakka.

Tehtävän kuvaus

Tiiminvetäjänä työskentelet 2-vuorotyössä inhalaatiotiimissä Orionin toimipaikassa Espoossa. Tehtäviisi kuuluvat laboranttitiimin esihenkilötehtävät, analyysien tarkastaminen ja hyväksyntä sekä poikkeamaselvitykset GMP:n (Good Manufacturing Practise) mukaisesti. Voit ottaa vastuullesi myös muita kemiallisen laadunvalvonnan tehtäviä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

Yksikön kuvaus

Orionin kemiallinen laadunvalvontalaboratorio vastaa Orionin Espoon, Turun ja Kuopion tuotannon materiaalien, pakkausmateriaalien, lääkevalmisteiden sekä prosessivalidointinäytteiden ja vesien kemiallisesta analytiikasta. Kemiallisessa laadunvalvonnassa työskentelee noin 160 kemian alan ammattilaista Espoossa, Turussa ja Salossa.

Edellytykset

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta

  • kemistin, DI:n tai vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja perusosaamista englannin kielestä
  • valmiutta 2-vuorotyöhön

Kokemus esihenkilötehtävistä, nestekromatografiasta, GMP-ympäristössä toimimisesta ja laadunvalvonnasta on eduksi.

Toivomme sinun työskentelevän järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja otat vastuun toiminta-alueellasi. Suunnittelet, toteutat ja otat selvää aktiivisesti ja olet tiiviissä yhteistyössä laboratorion henkilöstön kanssa. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot myös kiireellisissä ja paineensietokykyä vaativissa tilanteissa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme Lean-filosofian mukaisesti, haluat kehittää työtapoja entistäkin paremmiksi ja toimit mielelläsi muuttuvissakin olosuhteissa.

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä Orionin lääkeliiketoiminnan keskiössä, vahvan ja ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Tulet työskentelemään osana Suomen johtavaa lääkeyritystä. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi! 

Lisätietoja tehtävistä

Mikäli kiinnostuit haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.06.2024. Käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Jos haluat lisätietoja tehtävästä QC päällikkö Aleksandra Peltonen vastaa mielellään kysymyksiin p. 050 966 5805. Parhaiten tavoitettavissa: 11.6.2024 kello 9.00 – 10.30, 13.6.2024 kello 9.30 – 11.00, 14.6.2024 kello 14.30 – 16.00, 17.6.2024 kello 12.00 – 13.00.

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä