QC Team Leader, Kemisti

Oletko halukas työskentelemään lääketeollisuudessa? Nyt siihen on tarjolla upea mahdollisuus kansainvälistyvän ja kehittyvän Orionin matkassa! Haemme tiiminvetäjää QC-laboratorion tablettiryhmään vakituiseen työsuhteeseen elokuusta 2024 alkaen.

 

Tehtävän kuvaus

Tiiminvetäjänä työskentelet tablettiryhmässä Orionin Espoon toimipaikassa. Tehtäviisi kuuluvat laboranttitiimin esihenkilötehtävät, analyysitöiden ohjaaminen ja tarkastaminen sekä poikkeamaselvitykset GMP:n (Good Manufacturing Practise) mukaisesti. Voit ottaa vastuullesi myös muita kemiallisen laadunvalvonnan tehtäviä mielenkiintosi ja osaamisesi mukaan.

 

Yksikön kuvaus

Orionin kemiallinen laadunvalvontalaboratorio vastaa Orionin Espoon, Turun ja Kuopion tuotannon materiaalien, pakkausmateriaalien, lääkevalmisteiden sekä prosessivalidointinäytteiden ja vesien kemiallisesta analytiikasta. Kemiallisessa laadunvalvonnassa työskentelee noin 160 kemian alan ammattilaista Espoossa, Turussa ja Salossa.

 

Edellytykset

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta

  • kemistin, DI:n tai vastaavaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
  • valmiutta 2-vuorotyöhön (iltavuoro joka kuudes viikko)

Kokemus esihenkilötehtävistä, nestekromatografiasta, GMP-ympäristössä toimimisesta ja laadunvalvonnasta sekä EHS-asioista on eduksi.

Toivomme sinun työskentelevän järjestelmällisesti ja tavoitteellisesti. Olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja otat vastuun toiminta-alueellasi. Suunnittelet, toteutat ja otat selvää aktiivisesti ja olet tiiviissä yhteistyössä laboratorion henkilöstön kanssa. Omaat hyvät tiimityöskentelytaidot myös kiireellisissä ja paineensietokykyä vaativissa tilanteissa. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme Lean-filosofian mukaisesti, haluat kehittää työtapoja entistäkin paremmiksi ja toimit mielelläsi muuttuvissakin olosuhteissa. Lisäksi toivomme, että sinulla on vahva työturvallisuusasenne.

Tarjoamme 

Tarjoamme sinulle hyvin monipuolisia, mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä Orionin lääkeliiketoiminnan keskiössä, vahvan ja ammattitaitoisen tiimin ympäröimänä sekä mahdollisuuden itsesi ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Tulet työskentelemään osana Suomen johtavaa lääkeyritystä. Tutustu tästä tarkemmin Orionin arvoihin. Hae mukaan iloiseen joukkoomme hyvinvoinnin edistämiseksi!

Lisätietoja tehtävistä

Mikäli kiinnostuit haethan tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 04.08.2024. Käsittelemme hakijoita jo hakuajalla. Jos haluat lisätietoja tehtävästä, QC Manager Mikko Laitinen vastaa mielellään kysymyksiin p. 050 966 4322. Parhaiten tavoitettavissa: 09.07.2024 kello 14.00 – 15.00 ja 11.07.2024 kello 14.00 – 15.00.

Kirjaudu sisään

* pakollinen kenttä