Kemisti, Laadunvalvontalaboratorio

Haemme kahta kemistiä vakituiseen tehtävään, joista toinen tulee työskentelemään Fermion Oy:n laadunvalvontalaboratoriossa Hangossa ja toinen Oulussa. Etsimme henkilöitä, joka haluavat kasvaa oman alansa huipputekijäksi, ja jotka jakavat kanssamme innostuksen siihen, mitä teemme.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä pääset osaksi asiantuntevaa kemistien tiimiä, joka vastaa tehtaan tarvitsemien raaka-aineiden, välituotteiden ja lopputuotteiden analyysien tarkastuksesta. Lisäksi tiimi osallistuu menetelmien siirtoihin/validointeihin, säilyvyystutkimuksiin, sekä ongelmatilanteiden selvittämiseen. Kemistinä vastaat osaltasi töiden sujuvasta suorittamisesta, sekä toimit vastuullesi tulevien tuotteiden analytiikan asiantuntijana laboratoriossa. Työ on pääasiassa lähityönä tehtävää ja olet päivittäin tekemisissä laboratoriohenkilöstön kanssa. Teet yhteistyötä ja osallistut toiminnan kehittämiseen Fermionin muiden osastojen kanssa.

Yksikön kuvaus

Fermion Oy on Orionin tytäryhtiö, joka valmistaa lääkkeiden vaikuttavia aineita ja työllistää noin 370 henkilöä. Pääkonttorimme ja T&K sijaitsee Espoossa ja tuotantolaitokset ovat Hangossa ja Oulussa.

Hangon ja Oulun laboratoriot ovat osa laadunvalvontaorganisaatiota, joka toimii lääkeaineiden valmistusta koskevien säädösten ja ohjeistuksen mukaisesti. Kromatografiset menetelmät (HPLC, GC) ovat merkittävässä roolissa laboratorioissamme.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän modernin lääkeainevalmistuksen näköalapaikalla. Työpaikassamme vallitsee avoin ilmapiiri ja arvostamme toisiamme, mikä näkyy hyvänä ryhmähenkenä ja tiimin keskinäisenä tukena. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen. Tutustu tarkemmin arvoihimme ja Orion-konserniin työnantajana nettisivuillamme. Hae osaksi kasvavaa asiantuntijajoukkoamme!

Edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta korkeakoulututkintoa pääaineena kemia. Olet yhteistyökykyinen ja organisointitaitoinen. Sinulla on vastuullinen ote työhön ja hyvä paineensietokyky. Kykenet itsenäiseen järjestelmälliseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työkieli on suomi ja edellyttää vahvaa kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa. Kommunikoit lisäksi sujuvasti englanniksi. Sinulla on hyvät IT-taidot, omaksut ja käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä.

Aiempi kokemus lääkkeiden tai lääkevalmisteiden laadunvalvonnasta ja/tai tuntemusta lääkeainevalmistuksen GMP:stä, sekä kromatografisten menetelmien osaaminen (HPLC, GC) katsotaan eduksi, mutta kyky ja kiinnostus uuden oppimiseen antaa myös edellytykset kasvaa tehtävään.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Jos kiinnostuit tehtävästä, haethan 3.12.2023 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakemus tulee lähettää kotisivujemme kautta.

Lisätietoja antaa Head of QC Sara Alanärä, puh. +358 50 966 8414. Soittoajat ma 20.11. klo 15.00–17.00, to 23.11. klo 10.00–11.00 ja pe 24.11. klo 15.00–17.00).

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

Valitusta henkilöstä tullaan myös teettämään turvallisuusselvitys ennen työsuhteen alkua.

Meitä orionilaisia on 3500 yli 30 maassa ja työskentelemme hyvinkin erilaisissa tehtävissä. Joukostamme löytyy niin tutkijoita ja laborantteja kuin insinöörejä ja IT-asiantuntijoitakin sekä tuotantotyöntekijöitä ja monia muita. Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia sekä vastuullisia tehtäviä aidosti monialaisessa ympäristössä. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työtehtäviin ja oman urapolun luomiseen Orionilla. Me etsimme oman alansa huipputekijöitä, jotka jakavat aidon innostuksemme siihen, mitä teemme.